vasárnap, december 30

Túl vagyunk a karácsonyon.... phűűűű....
Idén - tekintve, hogy hónapok óta nem jutok az Örs vezér térnél messzebbre - és oda is csak két-három hetente egyszer, saját készítésű ajándékokat adtam, illetve néhány dolgot netről rendeltem. Párszáz forintért idehozzák az ajtóm elé, nincs bosszankodás, nincs sorbanállás, tülekedés. Babával nem is vállaltam volna, de végülis buszjegyre is többet kéne költenem, ha el akarnék menni az illető üzletekbe.
Szerencsére sikerült kicsit kisebb feneket keríteni az ajándékozósdinak, mint tavaly, de még mindig túl van spirázva... Több tonna ajándék a gyerekeknek, akik a bőség zavarában már játszani is elfelejtenek.
Az enyém, például, ha kettőnél több választási lehetősége van bármiből is - legyen az játék, étel, ruha - akkor leblokkol, és nem tud dönteni.
A legjobb példa erre a Varázs-ovis karácsonyi ajándékkészítő délután volt, amikor is a Varázs ovi "összes termeiben" mindenhol más és más foglalkozás volt. Üvegfestés, gyapjúangyalka- készítés, gyertyamártás... Az én Almám nem tudott sehol sem 15 másodpercnél többet eltölteni, csak rohangált a folyosón, azzal, hogy: "Anyaaaaaaa, most mindent szabaaaaad!" (...mivel általában a lenti termekbe csak akkor mennek, ha egy konkrét foglalkozás van ott....) Szóval végül szinte semmit nem tudtunk igazán kipróbálni...

Nincsenek megjegyzések: