péntek, augusztus 8

Babacipő

Elkészült egy pár horgolt cipőcske Emesének!
Eredetileg valami másfajta mintát akartam az elejébe, de sajnos a kinézett mintát nem tudtam méretben a cipőtalp résszel összehozni. Így egy kicsit egyszerűbb verziót találtam ki. A talpára kétoldalas ragasztóval egy darab bőrt ragasztottam, így a parkettán sem csúszik el benne a kisasszony.

Kénytelen voltam saját kútfőből próbálkozni, mert a neten található babacipő mintákat általában kisebb csecsemőknek - icipici lábacskákra tervezték. Emese pedig már most 20-21-es lábacskával bír. És amióta megtanult járni, imád felfedezőutakat tenni mindenfelé - ezért a csúszásgátlós talp. Viszont a szandálokat nem tűri a lábán, eddig főleg mezítláb járkáltunk, de tegnapelőtt apuéknál felmerült, hogy milyen jó lenne egy puha talpú kiscipő, amiben akkor is sétálgathat a kertben, amikor nincs "mezítlábas" idő...

10 megjegyzés:

fitri írta...

Szia!
Nagyon édes ez a cipőcske. Mi is hasonló problémával küzdöttünk, most kezdi megszokni a szandált Berci. Nálunk a szilikon talpú zoknik válltak be.

ancsa írta...

Szia Fitri!
Jó néha hallani felőled! :-)

Nálunk a szilikonos zoknikkal az a baj, hogy Emese vígan lerángatja a lábáról őket... A masni kikötésének nyitjára meg még nem jött rá. ;-)

Annak idején Almának is sok ilyen pacskert készítettünk - déditől is kaptunk párat - de ezek sajnos nem az örökkévalóságnak készülnek. Mire kinövik őket, sajnos többnyire szét is mennek. (Főleg az orra, mert azért a mászás még a helyváltoztatás egyik alapvető formája...)

Szecsi írta...

Nagyon édes lett ez a cipő!

helen írta...

Nagyon jól sikerült kis darab! :)

KicsiKató írta...

Nagyon aranyos lett! Remélem, ha eyszer nekem is lesz saját babócám, megtanulok akkorra ilyeneket horgolni...:)

Phan írta...

Tüneményes darab lett! :)

katica írta...

nagyon edesek!

Sofie írta...

Szia Ancsa!

Ha jövök, mindig tudsz valami újat mutatni. Nagyon édes lett a kis cipő. Ugye otthon lesznek a lányok az rr talin? Megnézzük akkor élőben is:-)

ancsa írta...

Ha minden igaz, itthon lesznek! Emese biztosan, de azt hiszem, addigra Almáék is hazaérnek Erdélyből!

Unknown írta...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ